Dr. Monárrez Welcome Message and Entry Plan

Winter Sports Season Update – Dec. 4

Good afternoon,

Last night on December 3rd, the Worcester Public Schools School Committee voted 6-1 in favor of proceeding with the winter sport season starting on January 4th. This was changed from the original start date of December 14th as suggested by the MIAA. This means that the January 4th start date is the first day that any Worcester Public Schools winter high school sports teams can have tryouts or practices. These winter sports include, boys and girls basketball, boys and girls ice hockey, and boys and girls swimming. Other winter sports have been moved to a different season to ensure a safer way to play. Those sports include, wrestling and cheerleading (moved to spring) and indoor track (moved to Fall 2).

The move from December 14th to January 4th allows the athletic administration extra time to ensure that all players, coaches, parents, and staff are aware of the new Covid 19 guidelines and sport specific modifications so that everyone is up to date with the latest information and to be as safe and healthy as possible when participating in sports. The move also coincides with other leagues that are a part of our ice hockey CO-OP teams and keeps all of the Worcester Public Schools athletes and coaches starting at the same time. Finally, it gives the Worcester Public Schools administration time to analyze the next four weeks of Covid data to then decide whether to keep the January 4th start date, postpone again, or even cancel the season depending on the severity of the Covid situation at that time.

Coaches and the individual high school administrations will be letting students at their school know when tryouts are taking place (date and time) and the necessary paperwork needed in order to play a winter sport.

The actual winter sports season (games) will look very different this year. Basketball will be playing a 12 games schedule within their POD, which consists of the Worcester Public Schools and Abby Kelley. Swimming will be with the Mid Wach swim league and will be given a 5 meet schedule. Ice hockey will be playing in a POD that consists of Worcester, Grafton, Northbridge, Hopedale, and Auburn as of right now but could change depending on whether or not the Ice Hockey Committee moves other teams into our POD. We are hoping that hockey will get to play 8-12 games. Worcester is the host school in boys ice hockey which also includes Leicester and Bay Path. Auburn is the host school in girls’ ice hockey.

In the mean time I ask that everyone continue to stay healthy and safe, follow Covid guidelines of wearing a mask, social distancing, and washing your hands. If you have any questions regarding winter sports,  please feel free to contact your high school, go on your high school web page, or email me at any time.

David Shea
Director of Athletics
Worcester Public Schools

Mirëmbrëma,

Natën e kaluar, më 3 Dhjetor, Komiteti i Worcester Public Schools, votoi 6-1 në favor të vazhdimit të sezonit të sporteve dimërore, që fillon më 4 Janar. Kjo u ndryshua nga data fillestare e fillimit, 14 Dhjetori, sipas sugjerimeve të MIAA-s. Kjo do të thotë se 4 Janari, data e fillimit, është dita e parë kur çdo ekip i sporteve dimërore të Worcester Public Schools, mund të ketë trajnime ose praktika. Këto sporte dimërore përfshijnë basketboll për djem dhe vajza, hokej mbi akull për djem dhe vajza dhe not për djem dhe vajza. Sporte të tjera dimërore janë zhvendosur në një sezon tjetër, për të mundësuar një mënyrë më të sigurt për të luajtur. Këto sporte përfshijnë mundje dhe ‘cheerleading’ [brohoritje] (zhvendosur në pranverë) dhe gara në mjedise të brendshme (zhvendosur në Vjeshtë 2).

Kalimi nga 14 Dhjetori në 4 Janar i mundëson administratës atletike kohë shtesë për t’u siguruar që të gjithë/a lojtarët/et, trajnerët/et, prindërit dhe stafi të jenë të vetëdijshëm për udhëzimet e reja mbi Covid 19 dhe modifikimet specifike të sporteve, në mënyrë që të gjithë të kenë në dispozicion informacionin më të fundit dhe të jenë sa më të sigurt dhe të shëndetshëm të jetë e mundur gjatë përfshirjes në këto sporte. Ky veprim përkon gjithashtu me ligat e tjera, që janë pjesë e ekipeve tona CO-OP të hokejit mbi akull dhe u mundëson të gjithë/a atletëve/eve dhe trajnerëve/eve të Worcester Public Schools të nisin në të njëjtën kohë. Së fundmi, kjo i jep administratës së Worcester Public Schools kohë për të analizuar të dhënat mbi Covidin në katër javët e ardhshme, për të vendosur më pas nëse do të mbahet data e fillimit 4 Janari, nëse do të shtyhet përsëri, apo edhe nëse do të anulohet sezoni, në varësi të ashpërsisë së situatës Covid në atë kohë.

Trajnerët/et dhe administratat individuale të shkollave të mesme do u bëjnë të ditur nxënësve/eve në shkollën e tyre përkatëse, kur do të zhvillohen trajnimet (data dhe ora) dhe dokumentet e nevojshme për të luajtur një sport dimëror.

Sezoni aktual i sporteve dimërore (lojërave) do të jetë shumë ndryshe këtë vit. Basketbolli do të luhet me një program prej 12 ndeshjesh brenda POD-it të tyre, i përbërë nga Worcester Public Schools dhe Abby Kelley. Noti do të realizohet me ligën e notit Mid Wach dhe do të mundësohet një program prej 5 takimesh. Hokeji mbi akull do të luhet në një POD, që përbëhet nga Worcester, Grafton, Northbridge, Hopedale dhe Auburn, duke nisur që tani, por mund të ndryshojë në varësi të faktit nëse Komiteti i Hokejit mbi Akull lëviz skuadra të tjera në POD-in tonë. Shpresojmë që hokeji të luhet me 8-12 ndeshje. Worcester është shkolla pritëse për hokejin mbi akull për djem, që gjithashtu përfshin Leicester dhe Bay Path. Auburn është shkolla pritëse për hokejin mbi akull për vajzat.

Ndërkohë, ju kërkoj që të gjithë të vazhdojnë të keni kujdes për të qenë të shëndetshëm dhe të sigurt, të ndiqni udhëzimet mbi Covid për të mbajtur maska, respektuar distancën sociale dhe për të larë duart. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me sportet dimërore, ju lutem mos ngurroni të kontaktoni me shkollën tuaj, të vizitoni faqen e saj ose të më dërgoni mua një email në çdo kohë.

David Shea
Drejtor i Atletikës
Worcester Public Schools

शुभ दिन,

विगत राती डिसेम्बर 3 मा, Worcester Public Schools समितिले जनवरी 4 मा सुरु हुने जाडोको खेलकूद मौसमसँग प्रक्रियाको पक्षमा 6-1 भोट गर्‌यो। यो MIAA द्वारा सुझाव दिइएको हुनाले डिसेम्बर 14 वास्तविक सुरु हुने मितिबाट परिवर्तन भएको थियो। यसको अर्थ जनवरी 4 सुरु हुने मिति कुनै पनि Worcester Public Schools को जाडोको हाइ स्कूलको खेलकूद टोलीहरूले पूर्वपरीक्षण वा अभ्यासहरू गर्न सक्ने पहिलो दिन हो। यी जाडोका खेलकूदहरूले, केटा र केटीहरूको बास्केटबल, केटा वा केटीहरूको हकी र केटा वा केटीहरूको पौडी खेल समावेश गर्छ। खेल्नको लागि सुरक्षित तरिका सुनिश्चित गर्नको लागि अन्य जाडोको खेलकूदहरू भिन्न मौसममा सारिएको छ। ती खेलकूदहरूले, रेसलिङ र चियरलिडिङ (वसन्तमा सारिएको) र भित्री ट्रयाक (पतझर 2 मा सारिएको) समावेश गर्छन्।

डिसेम्बर 14 बाट जनवरी 4 को सराइले एथलेटिक प्रशासनलाई सबै खेलाडि, कोच, आमाबुवा, र कर्मचारीहरू नयाँ Covid 19 को मार्गदर्शी र विशेष परिवर्तनहरूको बारेमा सचेत छन् भनी सुनिश्चित गर्न अतिरिक्त समयको अनुमति दिन्छ जसकारण सबैजना नवीनतम जानकारीले सूचित हुन्छन् र खेलकूदहरूमा भाग लिँदा सम्भव भएसम्म सुरक्षित र स्वास्थ्य रहन्छन्। सराइले हाम्रो आइस हकी CO-OP टोलीहरूको भाग भएको अन्य लीगहरूसँग अनुरूप पनि बनाउँछ र समान समयमा सुरु गरेर Worcester Public Schools को सबै खेलाडीहरू र कोचहरूलाई राख्छ। अन्तमा, यसले Worcester Public Schools प्रशासनलाई त्यो समयको Covid स्थितिको तीव्रतामा निर्भर रहेर जनवरी 4 मा सुरु हुने मिति राख्ने, फेरि स्थगित गर्ने वा मौसम रद्द गर्ने भनी निर्णय लिन अर्को चार हप्ताको Covid डाटा विश्लेषण गर्ने समय दिन्छ।

कोचहरूले र व्यक्तिगत हाइ स्कूल प्रशासनहरूले विद्यार्थीहरूलाई पूर्वपरीक्षण कहिले हुँदै छ (मिति र समय) र जाडोको खेलकूद खेल्नको लागि आवश्यक कागजीकार्यको बारेमा आफ्नो विद्यालयमा थाहा दिनेछन्।
वास्तविक जाडोको खेलकूद मौसम (खेलहरू) यस वर्ष धेरै भिन्न देखिनेछ। बास्केटबलको आफ्ना POD भित्रमा 12 वटासम्म गेम हुनेछ, जसले Worcester Public Schools र Abby Kelley समावेश गर्छ। पौडी खेल Mid Wach पौडी खेल्ने लीगसँग हुनेछ र 5 पहुँच तालिका दिइनेछ। आइस हकी Worcester, Grafton, Northbridge, Hopedale, and Auburn अहिले समावेश गर्ने POD मा खेलिनेछ तर आइस हकी समितिले हाम्रो POD मा अन्य टोलीहरू सार्छ वा सार्दैन भन्ने कुरामा निर्भर रहेर परिवर्तन हुनसक्छ। हामी आशावादी छौं कि हकीको 8-12 वटासम्म गेम हुन्छ। केटाहरूको आइस हकीमा वर्केस्टर आयोजक स्कूल हो जसले लेइस्टर र बे पाथ समावेश गर्छ। केटीहरूको आइस हकीमा Auburn आयोजक स्कूल हो।

औसत समयमा मैले सबैजनाले स्वास्थ्य र सुरक्षित रहन, मास्क लगाउने, सामाजिक दूरी र आफ्ना हातहरू धुने Covid मार्गदर्शीको पालना गर्न कायम राख्छन् भनी सोधें। तपाईंसँग जाडोको खेलकूदको सम्बन्धमा कुनै प्रश्नहरू भएमा, कृपया आफ्नो हाइ स्कूलमा सम्पर्क गर्न नहिच्किचाउनुहोस्, आफ्नो हाइ स्कूलको वेब पृष्ठमा जानुहोस् वा मलाई कुनै पनि समय इमेल गर्नुहोस्।

डेविड शिया
एथलेटिक्सको निर्देशक
Worcester Public Schools

Boa tarde,

Ontem à noite, em 3 de dezembro, o Comitê Escolar de Worcester Public Schools votou 6 a 1, a favor de prosseguir com a temporada de esportes de inverno começando em 4 de janeiro. Isso foi alterado em relação à data de início original de 14 de dezembro, conforme sugerido por MIAA. Isso significa que a data de início de 4 de janeiro é o primeiro dia em que qualquer equipe de esportes de inverno do ensino médio de Worcester Public Schools pode fazer testes ou treinos. Esses esportes de inverno incluem basquete masculino e feminino, hóquei no gelo masculino e feminino e natação masculina e feminina. Outros esportes de inverno foram transferidos para uma estação diferente para garantir uma maneira mais segura de jogar. Esses esportes incluem luta livre e cheerleading (movido para a primavera) e pista coberta (movido para o outono 2).

A mudança de 14 de dezembro para 4 de janeiro permite que a administração atlética tenha tempo extra para garantir que todos os jogadores, treinadores, pais e funcionários estejam cientes das novas diretrizes da Covid 19 e modificações específicas do esporte, para que todos estejam atualizados com as informações mais recentes e o mais seguros e saudáveis possível ao participar de esportes. A mudança também coincide com outras ligas que fazem parte de nossas equipes CO-OP de hóquei no gelo e mantém todos os atletas e treinadores da Worcester Public Schools começando ao mesmo tempo. Finalmente, propicia à administração de Worcester Public Schools tempo para analisar os dados da Covid nas próximas quatro semanas para então decidir se manterá a data de início de 4 de janeiro, adiar novamente ou até mesmo cancelar a temporada, dependendo da gravidade da situação da Covid naquele momento .

Os treinadores e as administrações individuais das escolas de segundo grau informarão aos alunos de suas escolas quando os testes serão realizados (data e hora) e a documentação necessária para praticar um esporte de inverno.
A atual temporada de esportes de inverno (jogos) será muito diferente este ano. O basquete terá uma programação de 12 jogos dentro de seu POD, que consiste em Worcester Public Schools e Abby Kelley. A natação será com a liga de natação Mid Wach e terá um cronograma de 5 eventos. O hóquei no gelo será disputado em um POD que consiste em Worcester, Grafton, Northbridge, Hopedale e Auburn a partir de agora, mas pode mudar dependendo se o Comitê de Hóquei no Gelo mover ou não outras equipes para o nosso POD. Esperamos que o hóquei chegue a disputar de 8 a 12 partidas. Worcester é a escola anfitriã de hóquei no gelo para meninos, que também inclui Leicester e Bay Path. Auburn é a escola anfitriã de hóquei no gelo feminino.

Enquanto isso, peço que todos permaneçam saudáveis​e seguros, sigam as diretrizes da Covid de uso de máscara, distanciamento social e higienização das mãos. Se você tiver alguma dúvida sobre esportes de inverno, sinta-se à vontade para entrar em contato com sua escola, acessar a página da web de sua escola ou enviar um e-mail a qualquer momento.

David Shea
Diretor de Educação Física
Worcester Public Schools

Buenas tardes,

Anoche el 3 de diciembre, el Comité Escolar de las Escuelas Públicas de Worcester votó 6-1 a favor de continuar con la temporada de deportes de invierno a partir del 4 de enero. Esto fue cambiado desde la fecha de inicio original del 14 de diciembre según lo sugerido por la MIAA. Esto significa que la fecha de inicio del 4 de enero es el primer día en que los equipos deportivos de las escuelas secundarias de invierno de las Escuelas Públicas de Worcester pueden tener pruebas o prácticas. Estos deportes de invierno incluyen, baloncesto de niños y niñas, hockey sobre hielo de niños y niñas y natación de niños y niñas. Otros deportes de invierno se han trasladado a una estación diferente para garantizar una forma más segura de jugar. Esos deportes incluyen lucha libre y porristas (trasladado a la primavera) y pista cubierta (trasladado al otoño 2).

El cambio del 14 de diciembre al 4 de enero permite a la administración atlética tener tiempo adicional para garantizar que todos los jugadores, entrenadores, padres y el personal conozcan las nuevas pautas de Covid 19 y las modificaciones específicas del deporte para que todos estén actualizados con la información más reciente y estar lo más seguro y saludable posible al participar en deportes. La medida también coincide con otras ligas que son parte de nuestros equipos CO-OP de hockey sobre hielo y mantiene a todos los atletas y entrenadores de las Escuelas Públicas de Worcester comenzando al mismo tiempo. Finalmente, le da a la administración de las Escuelas Públicas de Worcester tiempo para analizar las próximas cuatro semanas de datos de Covid y luego decidir si mantener la fecha de inicio del 4 de enero, posponer nuevamente o incluso cancelar la temporada dependiendo de la gravedad de la situación de Covid en ese momento.

Los entrenadores y las administraciones individuales de las escuelas secundarias les informarán a los estudiantes de su escuela cuándo se llevarán a cabo las pruebas (fecha y hora) y la documentación necesaria para poder jugar un deporte de invierno.
La temporada real de deportes de invierno (juegos) será muy diferente este año. El baloncesto jugará un programa de 12 juegos dentro de su POD, que consiste en las Escuelas Públicas de Worcester y Abby Kelley. La natación será con la liga de natación Mid Wach y se le dará un programa de 5 encuentros. El hockey sobre hielo se jugará en un POD que consta de Worcester, Grafton, Northbridge, Hopedale y Auburn a partir de ahora, pero podría cambiar dependiendo de que si el Comité de hockey sobre hielo mueve o no otros equipos a nuestro POD. Esperamos que el hockey llegue a jugar de 8 a 12 partidos. Worcester es la escuela anfitriona de hockey sobre hielo para niños, que también incluye Leicester y Bay Path. Auburn es la escuela anfitriona de hockey sobre hielo para niñas.

Mientras tanto, pido que todos continúen manteniéndose sanos y seguros, sigan las pautas de Covid de usar una mascarilla, distanciarse socialmente y lavarse las manos. Si tiene alguna pregunta sobre los deportes de invierno, no dude en comunicarse con su escuela secundaria, visite la página web de su escuela secundaria o envíeme un correo electrónico en cualquier momento.

David Shea
Director de deportes
Escuelas Públicas de Worcester

Maaha,

Anandwo a εtwa wᴐ Ɔpεnimma da εtᴐ so mmiεnsa no, Worcester Public Schools abadwakuo no too aba ma wᴐpenee so sε wᴐntoa winter agokansie no so wᴐ Ɔpεpᴐn da εtᴐ so nnan. Abatoᴐ no nsunsuansoᴐ no kᴐyεε 6-1. Wᴐsesaa berε a anka na εsε sε wᴐhyε aseε a na εyε Ɔpεnimma da a εtᴐ so du-nnan sεnea MIAA susuiε no. Yei kyerε sε Ɔpεpᴐn da a εtᴐ so nnan ne εda εdi kan a Worcester Public Schools biara bεfiri winter high school agokansie akuo biara bεfiri aseε asiesie wᴐn ho ama dwumadie no. Saa winter agokansie no, mmeranteε ne mmaayewa a wᴐbᴐ baskεtbᴐᴐlo, mmeranteε ne mmaayewa a wᴐbᴐ ice hᴐki ne mmeranteε ne mmaayewa a wᴐdware nsuo mu. Winter agokansie ahodoᴐ no bi wᴐ hᴐ a wᴐayi akᴐhyε berε foforᴐ na ama yεatumi adi agorᴐ no sεnea εsε fata. Saa agokansie ahodoᴐ yi ne; atentam ne cheerleading ( yεayi kᴐ spring berε mu) ne indoor track (yεayi kᴐ Fall 2).

Berε a yεayi afiri Ɔpεnimma da εtᴐ so du-nnan εkᴐ Ɔpεpᴐn da εtᴐ so nnan no bεma mpaninmfoᴐ wᴐhwε atelεtesoᴐ soᴐ no anya mmerε pii ahwε ahunu sε agodifoᴐ no nyinaa, kookyifoᴐ, awofoᴐ ne adwumayofoᴐ no nim Covid 19 ho akwankyerε foforᴐ no ne agokansie ahodoᴐ no biara mu nsesaeε sεnea εbεyε a obiara bεhu nsεm foforᴐ a aba na ama obiara atumi anya ahobanmmᴐ ne apᴐmuden a εdi mu berε a wᴐde wᴐn ho ahyε agokansie no mu no. Saa nhyehyεeε yi ne liigi nkaeε a εka yεn ice hᴐ ki CO-OP tiim no ahyia na ama Worcester Public Schools atelεtesefoᴐ ne kookyifoᴐ afiri aseε berε korᴐ mu. Deε εtwa toᴐ no εbεma Worcester Public Schools mpanimfoᴐ no kwan ma wᴐahwε Covid ho nsεm a wᴐ nnawᴐtwe nnan a εdi anim no na ama wᴐatumi asi gyinaeε sε, wᴐbεgya Ɔpεpᴐn da a εdᴐ so nnan no saa , wᴐbεtu ahyε da bio, anaasε wᴐbεtwa season no mu a εbεgyina sεnea Covid no anoᴐden bεsi akᴐ saa berε no so.

Kookyifoᴐ be high school biara mpεanimfoᴐ bεma asukukuufoᴐ no ahunu berε wᴐn ahoboaboa no bεfiri aseε (εda ne berε) ne nkratasεm a εho bεhia na ama wᴐatumi asi akan wᴐ winter agokansie no mu.

Winter agokansie berε ahodoᴐ no ankasa (agodie) bεyε sononko koraa afe wei mu. Baskεtbᴐᴐlo sei, akansie du-mmienu na εbεkᴐ so wᴐ wᴐn POD no mu, a εyε Worcester Public Schools ne Abby Kelley. Asudwareε no bεyε Mid Wach asudwareε liigi na wᴐbεma no meet schedule no nnum. Ice hᴐ ki nso bεbᴐ POD na Worcester, Grafton, Northbridge, Hopedale ne Auburn wᴐ saa berε yi mu nanso ebia nsakraeε bεtumi aba mu a εbεgyina sε Ice Hᴐ ki badwakuo no bεyi tiim ahodoᴐ abεka yεn POD no ho. Yεhwε kwan sε agokansie nnwᴐtwe kᴐ si dummienu na εbεkᴐ soᴐ. Worcester ne sukuu a εbεgye mmarima no ice hᴐ ki no asi wᴐn nanso so a Leicester ne Bay Path nso εka ho bie. Auburn nso na εbεgye mmayewa no ice hockey no asi wᴐn nan soᴐ.

Saa berε yi deε mesrε sε obiara nhwε ne ho so yie na ᴐmmᴐ ne ho ban, na ᴐnni Covi akwankyerε no so, mfa adeε nkata wᴐn hwene, ntete wᴐn ntam na wᴐnhohoro wᴐn nsa. Sε wowᴐ nsεmmisa biara aεfa winter agokansie no ho a, mepa wo akyεw wo ne wo high school no nni nkitaho, kᴐ wo high schoo no web page, anaa mane me email berε biara.

David Shea
Atelεtese kwankyerεfoᴐ
Worcester Public Schools

Chào buổi trưa,

Đêm qua ngày 3 tháng 12, Ủy ban Ty Giáo Dục Worcester đã bỏ phiếu 6-1 ủng hộ việc tiến hành mùa thể thao mùa đông bắt đầu vào ngày 4 tháng 1. Điều này đã được thay đổi so với ngày bắt đầu ban đầu là ngày 14 tháng 12 theo sự đề nghị của MIAA. Điều này có nghĩa là ngày bắt đầu ngày 4 tháng 1 là ngày đầu tiên mà bất kỳ đội thể thao mùa đông nào của trường trung học thuộc Ty Giáo Dục Worcester đều có thể thử sức hoặc luyện tập. Các môn thể thao mùa đông này bao gồm, bóng rổ nam và nữ, khúc côn cầu trên băng cho nam và nữ, bơi lội cho nam và nữ. Các môn thể thao mùa đông khác đã được chuyển sang một mùa khác để đảm bảo cách chơi an toàn hơn. Các môn thể thao đó bao gồm, đấu vật và đội làm hoạt náo viên (được chuyển sang mùa xuân) và chạy bộ bên trong trường (được chuyển sang mùa thu 2).

Việc chuyển từ ngày 14 tháng 12 đến ngày 4 tháng 1 cho phép ban quản lý thể thao có thêm thời gian để đảm bảo rằng tất cả đội viên, huấn luyện viên, phụ huynh và nhân viên đều biết được các hướng dẫn mới của Covid 19 và các sửa đổi cụ thể về thể thao để mọi người đều được cập nhật thông tin mới nhất và để an toàn và lành mạnh nhất có thể khi tham gia các môn thể thao. Việc dời chuyển này cũng trùng hợp với các giải đấu khác thuộc các đội CO-OP môn khúc côn cầu trên băng của chúng tôi và làm cho tất cả các vận động viên và huấn luyện viên của Ty Giáo Dục Worcester bắt đầu cùng một lúc. Cuối cùng, nó cung cấp cho ban quản lý Ty Giáo Dục Worcester thời gian để phân tích dữ liệu Covid trong bốn tuần tiếp theo để quyết định xem có nên giữ ngày khai giảng ngày 4 tháng 1, hoãn lại hoặc thậm chí hủy mùa này tùy thuộc vào mức độ nghiêm trọng của tình hình Covid tại thời điểm đó.

Huấn luyện viên và ban giám hiệu trường trung học của cá nhân đó sẽ thông báo cho học sinh tại trường của họ biết khi nào các buổi thử sức xảy ra (ngày và giờ) và các thủ tục giấy tờ cần thiết để chơi một môn thể thao mùa đông.
Mùa thể thao mùa đông thực tế năm nay (các trận đấu) sẽ rất khác. Bóng rổ sẽ chơi theo lịch trình 12 trận trong POD của họ, bao gồm các trường công lập Worcester và Abby Kelley. Bơi lội sẽ tham gia giải bơi Mid Wach và sẽ có lịch thi đấu 5 trận. Khúc côn cầu trên băng sẽ thi đấu trong một POD bao gồm Worcester, Grafton, Northbridge, Hopedale và Auburn kể từ bây giờ nhưng có thể thay đổi tùy thuộc vào việc Ủy ban Khúc côn cầu trên băng có chuyển các đội khác vào POD của chúng tôi hay không. Chúng tôi hy vọng rằng khúc côn cầu sẽ chơi 8-12 trận. Worcester là trường tổ chức môn khúc côn cầu trên băng dành cho nam, bao gồm cả Leicester và Bay Path. Auburn là trường đăng cai môn khúc côn cầu trên băng dành cho nữ.

Đồng thời, tôi yêu cầu mọi người tiếp tục giữ gìn sức khỏe và an toàn, tuân theo các hướng dẫn của Covid về việc đeo khẩu trang, giãn cách xã hội và rửa tay. Nếu bạn có bất kỳ câu hỏi nào liên quan đến các môn thể thao mùa đông, xin vui lòng liên hệ với trường trung học của bạn, truy cập trang web trường của bạn hoặc gửi email cho tôi bất cứ lúc nào.

David Shea
Director of Athletics
Worcester Public Schools

Translate